Így tölts el 4 napot a Comói-tó partján 30 ezer ft-ból, repjeggyel és szállással

Lassan vége a nyári szezonnak, de ez nem jelenti azt, hogy a vízparti nyaralásoktól hosszú időre búcsút vehetünk. Októberben számos nagyvárosba és sok szigetre találhatunk olcsó retúr repjegyeket, ráadásul ilyenkor már a szállásárak is barátságosabbak.

A Comói-tó méltán népszerű az Olaszországba utazók köreiben, hiszen mindamellett, hogy a divat városától, Milánótól csak egy karnyújtásnyira található, mindenkit rabul ejt a gyönyörű, kristálytiszta vízével, a hangulatos tóparti sétányaival és pálmafáival. Most egy nagyon kedvező ajánlatot állítottam össze nektek, amiben megmutatom, miként tölthettek el kevés pénzből 4 csodás napot Olaszország egyik legszebb részén, reggelis  szálláson, s nem mellesleg csupán 2 nap szabiból.

Repjegy
 Retúr repjegy Milánó városába október 18.-21. között mindössze 6500 ft-ért, budapesti indulással: Budapest-Milánó

Utazás Milanóból Comó-ba
A kb. 80 km-es távolságot megtehetjük busszal vagy vonattal is: Miláno-Como Mint láthatjuk, az adott dátumokon már 3500 ft-ból is kihozható a retúrjegy a két város között.

Szállások a Comói-tónál
Ha tömegközlekedéssel utazunk a környékre, érdemes Como városához közeli szállást választanunk, hiszen ide a legegyszerűbb eljutni Milánóból. Szerencsére az utószezonban már több jó árú szállás is elérhető a városban - ez a reggelis, központi apartman például már 40 ezer forintért lefoglalható  3  éjszakára, két fő részére: Comói-tó szállás.
Innen elindulva pedig remek túrákat tehetünk a környéken, egy kis szerencsével pedig akár még fürdőzésre is lesz lehetőségünk. :)




Megjegyzések