Egy hét Bulgária tengerpartján 21 ezer ft-ból, repjeggyel és szállással

Akárcsak más mediterrán vidéken, úgy Bulgária meseszép partjainál is érdemes kihasználni az utószezont : nincs tömegnyomor, az idő és a tenger viszont még kellemesen meleg, az árak pedig sokkal barátibbak, mint a forró hónapokban. 

A további jó hír pedig az, hogy az utószezonban nevetségesen alacsony összegből, mindössze 22 ezer forintból kihozhatunk egy hét gondtalan üdülést a Napos-parton, tengerre-néző apartmanban: mutatom is, miként és hol tudjuk lefoglalni az olcsó rep-és szállásjegyünket!

Repjegy
Pozsony-Burgas - október 12-19 között a retúr repjegyünk hihetetlenül olcsón, mindössze 5000 ft-os áron lefoglalhatjuk: Burgas repjegy.
Érdemes lecsapni rá, hiszen ennyi pénzért ritkán kaphatunk retúr jegyet üdülővárosokba.

Szállás
Utószezon lévén bőven válogathatunk  a jó árú szállások között: én most egy panorámás, tengerparti apartmanszobát hoztam nektek példaként, ahol mindössze 16 ezer ft/fő/hét áron foglalhattok szobát, ha ketten utaztok: Burgas szállás
Azért ez elég baráti ezért a szállásért, igaz?

Eljutás Pozsonyba
A szlovák fővárosba Budapestről könnyedén eljuthatunk. Érdemes szétnézni a busztársagok oldalán, de vonattal utazva is 5 ezer forintból megvan az oda-vissza jegyünk.

Na, kinek támadt kedve útra kelni? :)


Megjegyzések