Szökés télből a nyárba: 4 nap Afrika, Marokkó 20 ezer forintból

Nyaralni csak nyáron lehet? És azt is csak busás összegből, hosszú hónapokon át összegyűjtött, félretett pénzekből? Bár sokan úgy gondolják, hogy utazni eleve kiváltság (bizonyos szempontokból az is:)), a téli vakáció pedig egyenlő a luxussal, ismét itt egy bizonyíték, hogy az utazás sokkal inkább szabadidő és bátorság, mintsem anyagi jólét kérdése.
Ezúttal egy egzotikus ajánlatot állítottam össze Marokkó izgalmas országába, kifejezetten azoknak, akik kicsit kizökkennek a megszokott kerékvágásból, vágynak az új élményekre, impulzusokra, na meg persze egy kis téli sütkérezésre, strandolásra.

Repjegy


Marokkóba január közepén, 11.-14. között nagyon jó áron, mindössze 13 ezer forintért utazhatunk Bécsből: Bécs-Agadír repjegy
Szállás
Marokkó állam területén rendkívül olcsón találhatunk  szállásokat. Mivel az egyik népszerű üdülővárosba érkezünk, érdemes  ide foglalnunk, hiszen Agadír jó kiindulópont lehet a térség felfedezésére.
Szoba reggelivel két fő részére 7000 ft-ért jó elhelyezkedéssel, közel a parthoz: Marokkó szállás
Érdemes felkeresni a fővárost, a gyönyörú Marrákest is, mely kb. 200 km.-re fekszik Agadírtól.
Eljutás a bécsi reptérre és vissza
Ne szegje kedvünket, hogy a repülő Bécsből indul. :) Ma már irányonként 2000 ft-tól foglalhatunk menetjegyet a buszokra, amik egészen a bécsi reptérig visznek bennünket Budapestről. Itt tudunk nézelődni és foglalni: Budapest-Bécs busz 
Útra fel! ✈✈


A színpompás főváros, Marrákes


Megjegyzések