Egy kis napsütés a télben: 4 nap Ciprus januárban 18 ezer forintból

Most, hogy megérkezett a hideg, őszies idő, keserédes nosztalgiával gondolunk a nyári emlékeinkre, s egyben arra, milyen messze is van még a következő szezon. De miért is ne hoznánk egy kicsit közelebb a jó időt, a napsütést?  Mondjuk egy  jó kis ciprusi kiruccanással, januárban!


Repjegy: január 18-21 között mindössze 6600 forintért vehetünk repjegyet Páfosz városába, budapesti indulással és érkezéssel: Budapest - Páfosz repjegy
Páfosz ez egy szerethető kisváros a sziget délnyugati részén, amely a vidám színekkel, hangulattal, s nem mellesleg a Világörökség részévé nyilvánított értékekkel rendelkezik.

Szállás: Igényes szállás a tengerparton, medencével és mesés kilátással Páfosz városában mindössze 11 ezer forintért személyenként a négy éjszakára, amennyiben ketten utaztok. Azért ez elég jó ár, igaz? Itt tudjátok lefoglalni: Páfosz szállás 

És hogy milyen is Ciprus télen? Mivel a térségben mediterrán éghajlat jellemző, mindamellett, hogy a telek enyhék, a sziget a téli hónapokban éli virágkorát, hiszen ilyenkor teljesen kizöldül és virágba borul Szerencsés esetben akár 5-20 fokos meleget is kifoghatunk januárban, ami igencsak kellemesen eshet a nálunk meghozott nulla fok körüli állapot után.
Ha pedig még mindig nem győztelek meg: jöjjön pár csodás kép Páfoszról és környékéről, amiket látva garantáltan elkezdesz csomagolni.






Megjegyzések