Irány a Kaukázus: 5 nap Grúzia 23 ezer forintból, repjeggyel és szállással


Szívesen kilépnél a komfortzónádból? Ha vonzanak a különleges tájak és a járatlan utak, Grúziában biztosan nem fogsz csalódni! Én tavaly március végén látogattam meg ezt a különleges országot,és azóta is töretlenül visszavágyom! :)
De mégis hogyan tölthetsz el öt napot Grúziában 23 ezer forintból, szállással és repjeggyel? Nézzük csak!



Repjegy

Budapest-Kutaisi - retúr repjegy Grúzia második városába, Kutaisibe március közepén, 13-17 közöt mindössze 20 ezer forintért. Itt foglalható: Kutaisi retúr repjegy 

Szállás

Ha még nem jártál Grúziában, bizonyára számodra is meglepőek lesznek a helyi szállás-és ételárak: mindamellett, hogy pár száz forintért már tisztességes apartmanszobát kapunk, isteni finomakat ehetünk kevés pénzből. A jó hír az, hogy az országon belüli utazás is nagyon olcsó, tavaly például kb. hatszáz forintból buszoztunk át Kutaisiből Tbilisibe, és onnan is fillérekből jutottunk el Batumiba, majd Mestia városába.
Szállást Kutaisi városában 4 éjszakára, személyenként mindössze 3 ezer forintért, két fős apartmanokban itt találsz: Kutaisi szállás





Saját fotóimat a grúz kiruccanásomról itt tudod megtekinteni: Barangolás a Kaukázus szívében - egy hely, ahol megállt az idő. 


Megjegyzések